Over ons

JNS Security header over ons

 

Organisatie

JNS Security Services levert beveiligers / gastheren (dames) die een verlengstuk zijn van uw organisatie. Daarnaast denken zij met u mee en geven u rust wanneer zij aanwezig zijn. Een langdurige relatie is voor ons van belang. Dit begint met een goede voorbereiding. Een gesprek vooraf met de opdrachtgever over wat zijn / haar wensen zijn. Want iedere opdracht(gever) is uniek.

De juiste collega’s op de opdracht. Dienstverlening die is afgestemd op de opdracht(gever), waarbij aandacht is voor meer dan de statische beveiliger alleen. JNS Security Services werkt samen met gerenommeerde partners die dezelfde werkwijze hebben. Ook met disciplines die JNS Security Services zelf niet in huis heeft. Hierdoor is een totaalpakket aan beveiliging door ons te leveren (one door shopping).

Op het gebied van persoonsbeveiliging / begeleiding is er veelvuldig samengewerkt met collega’s die vanuit DKDB, Proseco, Interseco, politie en Koninklijke Marechaussee komen. Hierbij hebben de medewerkers van JNS Security Services ook een training on the job gekregen. Met de meeste van deze collega’s is er een jarenlange vertrouwensband en goede werkrelatie ontstaan. Ook is er op evenementen veelvuldig met deze diensten samengewerkt.

 

Wat kan JNS Security Services voor u betekenen

Voor al uw vragen op beveiliging en organisatorisch gebied kunt u bij JNS Security Services terecht. Door de jarenlange ervaring en het brede netwerk van JNS Security Services zijn wij bijna altijd in staat om de juiste collega’s bij elkaar te brengen.

JNS Security Services hoofdtaak is persoonsbeveiliging/begeleiding, hotel- en beursbeveiliging en bedrijfsevenementen, waarbij in een klein team of alleen gewerkt wordt. Wij leveren ook directiechauffeurs, hondengeleiders, verkeersbegeleiding en gastdames.

 

Werkwijze

JNS Security Services heeft de beschikking over een kernteam dat direct inzetbaar is. Het kernteam bestaat uit medewerkers met jarenlange ervaring in en met alle facetten van de beveiliging.

Onze medewerkers worden door middel van personal coaching optimaal begeleidt. Het volgen van trainingen en cursussen is dan ook een vereiste binnen ons bedrijf. Denk hierbij aan weerbaarheidstrainingen, zelfverdedigingstrainingen, BHV trainingen, rijtrainingen en meer. Hierdoor wordt kwaliteitsbewust werken gestimuleerd en gewaarborgd.